beste iptv app voor ios

Er zijn verschillende apps beschikbaar, met varierende mogelijkheden. Zoals terugkijken, epg, afspelen via m3u, xtream of portal url. We beschrijven de volgende apps, dan krijg je een idee van wat de mogelijkheden zijn, en je een passende keus kunt maken voor jezelf.

10 bekende en populaire apps voor ios, apple apparaten

GSE SMART IPTV

GSE SMART IPTV is een veelzijdige app waarmee gebruikers IPTV-kanalen kunnen streamen op hun iOS-apparaten. Het ondersteunt meerdere afspeellijstindelingen en biedt functies zoals een programmeerbare tv-gids, ondersteuning voor meerdere talen en de mogelijkheid om kanalen te organiseren in favorieten.

IPTV Smarters Pro

Deze app biedt een intuïtieve interface en ondersteunt het streamen van live tv, films en series via IPTV-protocollen. Gebruikers kunnen profielen aanmaken, kanalen bekijken met elektronische programmagids (EPG) en opnemen.

Kodi

Hoewel Kodi op iOS niet direct beschikbaar is in de App Store, kunnen gebruikers het sideloaden via alternatieve methoden. Kodi is een krachtige mediaspeler waarmee gebruikers IPTV-kanalen kunnen streamen met behulp van add-ons. Het biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden en ondersteunt ook het afspelen van lokale mediabestanden.

IPTV

Deze app heeft een eenvoudige interface en biedt toegang tot een breed scala aan IPTV-kanalen. Het ondersteunt ook het afspelen van lokale bestanden en biedt functies zoals een programmeerbare tv-gids en favorietenlijst.

IP Television – IPTV M3U

Met deze app kunnen gebruikers IPTV-kanalen streamen en beheren via M3U-afspeellijsten. Het biedt ondersteuning voor meerdere afspeellijstindelingen, inclusief externe links, en heeft functies zoals een programmeerbare tv-gids en de mogelijkheid om kanalen te organiseren in favorieten.

Flex IPTV

Flex IPTV is een eenvoudige app waarmee gebruikers IPTV-kanalen kunnen streamen op hun iOS-apparaten. Het ondersteunt meerdere afspeellijstindelingen en biedt functies zoals een programmeerbare tv-gids en de mogelijkheid om kanalen te markeren als favorieten.

IPTV Player

Deze app biedt een intuïtieve interface en ondersteunt het afspelen van IPTV-kanalen via M3U-afspeellijsten. Gebruikers kunnen kanalen organiseren in favorieten, een programmeerbare tv-gids bekijken en schakelen tussen verschillende afspeellijsten.

VLC for Mobile

VLC is een populaire mediaspeler die ook IPTV-kanalen kan afspelen op iOS-apparaten. Het biedt ondersteuning voor een breed scala aan mediaformaten, inclusief IPTV-streams, en heeft functies zoals afspeellijsten, ondertiteling en streaming van lokale bestanden.

Xtream IPTV Player

Deze app biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface voor het afspelen van IPTV-kanalen op iOS-apparaten. Het ondersteunt meerdere afspeellijstindelingen en biedt functies zoals een programmeerbare tv-gids en de mogelijkheid om kanalen te organiseren in favorieten.

IPTV Stream Player

Met deze app kunnen gebruikers IPTV-kanalen streamen en beheren op hun iOS-apparaten. Het ondersteunt verschillende afspeellijstindelingen, biedt een programmeerbare tv-gids en stelt gebruikers in staat om kanalen te markeren als favorieten.

Elke app heeft zijn eigen set mogelijkheden en kenmerken, dus het is aan te raden om ze zelf uit te proberen en te zien welke het beste aan jouw behoeften voldoet.