iptv gebruiken op iptv smarters pro

Iptv smarters pro is een populaire app om te gebruiken op bijvoorbeeld Smartphone, Tablet, en Iptv kastje. Deze iptv app, werkt niet zo heel stabiel op smart tv. Dus we raden je aan op tv deze app eerst uit te proberen of het wel naar behoren werkt met jouw model tv.

Op telefoon biedt deze app een hele gebruiksvriendelijke manier van tv kijken. Je kunt kiezen tussen de Tv kanalen, Vod en Series in een overzichtelijk menu. Het invoeren van jouw m3u url is ook heel simpel, je kunt je url kopieren en plakken. Zo verschijnt jouw Iptv pakket direct in beeld en kun je door het aanbod scrollen.

Welke gegevens heb je nodig voor iptv smarters pro

Je hebt alleen een m3u url nodig, of username en password, dit word ook wel XC Api genoemd. We gaan even meer uitleggen over hoe en wat je precies moet doen om het actief te krijgen.

M3U url invoeren

De m3u is de volledige abonnement, deze ontvang je van ons nadat je een bestelling hebt gedaan. Deze komt in de vorm van een url zoals de naam aangeeft M3u voorbeeld :

http://domein.xyz/get.php?username=USERNAME&password=PASSWORD&type=m3u_plus&output=ts

Gebruikersnaam en wachtwoord

Naast de url dat je kunt kopieren, kun je ook gebruik maken van de XC api. Hiermee kun je inloggen met username en password. Het werkt hetzelfde als via de m3u, alleen is dit een makkelijkere vorm, om in te vullen. En je kunt deze gegevens uit de url halen :

URL : http://domein.xyz
Username : USERNAME
Password : PASSWORD

Op welke apparaten werkt iptv smarters pro

IPTV Smarters Pro, kun je met verschillende apparaten gebruiken. Zoals een smartphone, tablet, pc, in sommige gevallen een smart tv, een android box, en een Dongle.

Smartphones en tablets,

Hierop kun je het simpel in de playstore van je apparaat downloaden. Het is zo dat per model type andere apps beschikbaar zijn. Dus je moet zelf even in jouw playstore of apple store zoeken. En kijken wat er beschikbaar is.

Amazon Fire TV

Op een firestick, kun je de app ook downloaden via de specifieke playstore van jouw firestick. Is deze app niet beschikbaar dan zijn er vele andere iptv apps beschikbaar.

Smart TV’s

Ook kun je het in sommige gevallen via een smart tv gebruiken. Maar onze conclusie met smart tv’s is dat het in de meeste gevallen niet beschikbaar is en slecht of helemaal niet werkt. Daarom raden we je aan te kiezen voor een andere beschikbare app

Windows- en macOS-computers

Er is ook een desktopversie van de IPTV Smarters Pro app beschikbaar voor Windows en macOS, waarmee gebruikers IPTV kunnen bekijken op hun pc of laptop.

Door de beschikbaarheid op verschillende apparaten en platforms kunnen gebruikers genieten van IPTV-content op hun favoriete schermen, zowel thuis als onderweg.

Vijf vergelijkbare iptv apps

Naast IPTV Smarters Pro zijn er verschillende andere IPTV-apps die vergelijkbare functies en mogelijkheden bieden. Hier zijn vijf vergelijkbare apps:

TiviMate IPTV Player: TiviMate is een populaire IPTV-app met een gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde functies zoals opnames en EPG-ondersteuning, en brede compatibiliteit met verschillende apparaten.

Perfect Player IPTV: Perfect Player is een andere veelgebruikte IPTV-app met een eenvoudige interface, ondersteuning voor meerdere afspeellijsten en aanpasbare lay-outs.

GSE Smart IPTV: GSE Smart IPTV is een uitgebreide IPTV-app met ondersteuning voor meerdere afspeellijsten, EPG, opnames en meer. Het biedt ook een geavanceerde speler met functies zoals timeshift en ondertiteling.

IPTV Extreme Pro: IPTV Extreme Pro is een krachtige IPTV-app met een breed scala aan functies, waaronder ondersteuning voor Chromecast, opnames, EPG en meer.

Lazy IPTV: Lazy IPTV is een eenvoudige maar effectieve IPTV-app met ondersteuning voor M3U-afspeellijsten, groepering van kanalen en favorieten, en aanpasbare lay-outs.

Elk van deze apps biedt gebruikers een unieke ervaring en heeft zijn eigen sterke punten en beperkingen. Het beste is om verschillende apps uit te proberen en degene te kiezen die het beste past bij je behoeften en voorkeuren.

Video uitleg, hoe gebruik je iptv smarters pro